in-lite aanleggen in 5 stappen

Easy-Lock en mini-connector aansluiten

De Easy-Lock

Met de Easy-Lock sluit je eenvoudig een armatuur aan op de 12 volt kabel. De Easy-Lock is een belangrijk onderdeel van ons systeem, een goed contact met de kabel garandeert namelijk een goede geleiding van de stroom en dus een optimale lichtopbrengst.

Easy-Lock aansluiten
Onze Easy-Lock sluit perfect aan op de 12 volt kabel en een speciale gel beschermt de verbinding tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Klem het kabelgootje op de kabel, geleidt het gootje met de kabel in de Easy-Lock en draai de dop aan tot je een klik hoort. Controleer altijd of de dop recht op de Easy-Lock zit. Wil je een keer een lamp verplaatsen of vervangen, dan is dit geen enkel probleem. De Easy-Lock kan eenvoudig losgedraaid worden en op dezelfde of een andere plek weer op de kabel aangesloten worden. De kabel herstelt dan vanzelf.

Let op! In de video zie je 2 type kabelgootjes (een smalle voor de 14/2 kabel en een brede voor de 10/2 kabel). Door een update van onze 10/2 kabel leveren wij bij de armaturen nog maar 1 type kabelgootje die op beide kabels past.  

Zorg dat de Easy-Lock altijd bereikbaar blijft
Verwerk de Easy-Lock altijd zo dat je er later nog gemakkelijk bij kunt. Ga je Ø60 mm grondspots verwerken houd er dan rekening mee dat je de Easy-Lock direct onder het boorgat legt. Bij 22 mm grondspots kan de Easy-Lock niet door het boorgat dus dan kun je beter werken met verlengkabels. Je sluit de Easy-Lock dan aan op een goed bereikbare hoofdkabel. Zo kom je op een later moment niet voor onvoorziene problemen te staan.

Gerelateerde links